Receptes
Torró de Xixona tot l’any
L’associació XICS Torroners Xixonencs de Catalunya impulsa una campanya per desestacionalitzar el consum del producte a través de les receptes de Josep Esturí i Rafel Muria.
PDF Ametlla Marcona
Contacta amb nosaltres Facebook Twitter Instagram LinkedIn
La I Jornada de l’Ametla Marcona
El passat dia 14 de febrer es va celebrar a Xixona la I Jornada de l’Ametla Marcona. En un dia tan assenyalat vam voler veure el cor del torró de gran qualitat com el de Xics: l’Ametlla Marcona. Agrònoms, químics, comerciants, geògrafs, pagesos, polítics, torroners, tecnòlegs dels aliments i nutricionistes ens van ensenyar com bategava, quines dolències patia i què necessitava per no desaparèixer i convertir-se en història.
El passat 7 d’abril, Xics Torroners Catalans vam ser presents a Alícia’t !
La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Vam oferir el tast hedònic de torró i el nostre tast d’ametlles i mels. Un tast didàctic i divertit perquè petits i grans comencin a descobrir el nostre món torroner.
El torró, un deliciós aliment per tothom!
Els torrons són un aliment molt energètic, ric en hidrats de carboni, això fa que en petites quantitats siguin saludables per tota la població…
Neix XICS, l’Associació de Torroners Xixonencs de Catalunya
XICS, Torroners Xixonencs de Catalunya neix amb la missió de vetllar pels torrons de qualitat que posen en valor la terra i la gent que la treballa…