El torró

Parlar de torró és parlar de sentiments autèntics

Parlar de torró és parlar d’aquell gust de nostàlgia, d’aquell sabor que ens porta al Nadal, al caliu de la família i les persones estimades.

Parlar de torró de qualitat és parlar de Xixona, un territori amb tradició ancestral, unes terres treballades amb coratge i uns torroners rigorosos i compromesos amb les millors receptes.

 

Parlar de torró és parlar d’ametlla Marcona autòctona, la millor sens dubte; també és parlar de mel, recol·lectada a la zona del Mediterrani, seleccionant varietats monoflorals (romer i taronger), de sabor i aromes penetrants.

Un cop cuita la mescla, afegint una mica de sucre i clara d’ou, s’elabora el tresor més preuat, el torró de més alta qualitat, intens i ple de matisos.

Les varietats més clàssiques

Les varietats més clàssiques són el torró d’Alacant i el torró de Xixona, també se’n fan d’altres com el de massapà, de gema cremada, de xocolata, d’avellanes, de coco, de nata-nous i mil combinacions per deixar-se sorprendre.

A nivell nutricional, és un aliment amb un alt valor energètic, ric en fruits secs: greixos saludables, vitamines i minerals. Qui ha dit que no es podia tenir tot?

Dolços aliments per enamorar als paladars més exigents.

istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortescort istanbulescort istanbulescort istanbulescort istanbul
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortescort istanbulescort istanbulescort istanbulescort istanbul
istanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortistanbul escortescort istanbulescort istanbulescort istanbulescort istanbul
porno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izleporno izle