XICS, Torroners Xixonencs de Catalunya neix amb la missió de vetllar pels torrons de qualitat que posen en valor la terra i la gent que la treballa, seguint processos artesans i alhora recuperant les receptes tradicionals.
 
Format per un col·lectiu de torroners que viuen i treballen a Catalunya, tots són descendents directes – terceres i quartes generacions – de famílies originàries de Xixona, l’autèntic bressol del torró de qualitat,  on hi mantenen les arrels i vincles familiars i productius, defensant la proximitat entre productor i client.
XICS és doncs segell de qualitat, de l’autèntic torró, elaborat amb rigor i transparència, amb una cura especial en els processos i en les matèries primeres.
Hereva de drets i deures, l’associació vetlla per mantenir les receptes ancestrals i els processos tradicionals, amb responsabilitat vers el territori i els pagesos.
Amb la mirada en el consumidor i en les futures generacions, XICS treballa alhora pensant en la innovació, seguint les darreres tendències que, en matèria de salut i bons hàbits alimentaris, premien les fórmules autèntiques.